29 mei 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Activiteiten voor dementerende ouderen

Voor mijn moeder ben ik opzoek gegaan naar een dag besteding. Daarom zocht ik op het internet naar activiteiten dementerende ouderen. Zo kwam ik op de website terecht van Tekenen langs de Regenboog. Deze onderneming is gelegen in Maarsen en niet ver van ons vandaan. Ook is deze onderneming in een oude boerderij en hebben zij een eigen paarden stal. Er zijn veel creatieve dingen te doen zoals muziek maken, schilderen en in een koor zingen. Hierdoor besloot ik om een afspraak te maken, met mijn moeder, voor een rondleiding en te kijken of het echt iets is voor mijn moeder.

Een keer per week naar de dagopvang

Na de rondleiding bij de Tekenen langs de Regenboog, was ik en mijn moeder meteen enthousiast. De activiteiten voor dementerende ouderen die deze onderneming doet zijn erg van nu en zorgen ervoor dat dat de hersenen tot rust komen. Mijn moeder gaat nu een keer per week naar deze dagopvang toe en heeft het, zoals ik het zie en merk, erg naar haar zin. Mijn moeder is ook erg blij als zij de honden die op de boerderij leven weer ziet en dat doet mij ook weer goed zodat ik altijd weer met een fijn gevoel weg ga.