25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Bij Dermavisie kun je terecht voor huidtherapie Nijmegen

Huidtherapie Nijmegen

Jij als klant kan bij huidtherapie Nijmegen Dermavisie terecht voor hoogwaardige huidbehandelingen op medisch en cosmetisch gebied. Huidtherapie Nijmegen Dermavisie is een kleinschalige huidkliniek die altijd voor de klanten klaar staan, dat is ook te merken in de praktijk. Het bedrijf staat namelijk voor persoonlijke benadering en goede communicatie. Dit is ook de reden dat het bedrijf al veel klanten wisten te bemachtigen. De missie van huidtherapie Nijmegen Dermavisie is dat elke klant de praktijk verlaat met een goed gevoel en dit kunnen wij realiseren door onze behandelaars. Zij hebben namelijk erg veel ervaring in het behandelen naar wens van de klanten. 

Huidtherapie Nijmegen Dermavisie is erkend door zorgverzekeraars, hierdoor kom je in aanmerking voor een vergoeding. Door de kennis van de behandelaars (die aangesloten zijn bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) kunnen wij elke wens vervullen van de klant. Dit wordt gedaan met professioneel apparatuur. Die uiterst effectief en veilig zijn voor de klanten. Mogelijke behandelingen kunnen zijn; ongewenste haargroei, pigmentvlekken, striae, beenvaatjes en rimpels.

Mijn ervaring

Mijn naam is Carolien Janssen en ik ben 40 jaar oud. Ik begin nu al last te krijgen van rimpels en dat is ook de reden waarom ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf die dit voor mij kan verminderen. Ik kwam uit bij huidtherapie Nijmegen Dermavisie en zij hebben mijn wens vervuld. Op een perfecte en uiteraard veilige manier heeft dit bedrijf ervoor gezorgd dat mijn rimpels minder goed zichtbaar zijn. Ik ben super blij met het resultaat. Ik adviseer anderen ook zeker om dit bedrijf te benaderen.