25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Kneipp

Een extreem droge huid

KneippAl jaren heb ik last van een extreem droge huid. In de wintermaanden last van de gure wind en de kou en in de zomer wordt het door de warme lucht nog droger. Het wordt een deel van je leven. Ik heb allerlei producten geprobeerd, maar niets hielp langdurig voor mijn extreem droge huid. Mijn vriendinnen gaven hun tips, maar ook dat was geen succes. Online was ik op zoek naar antwoorden en iemand schreef over de natuurlijke producten van Kneipp speciaal voor de droge huid. Producten met veel chemische stoffen werkten al helemaal averechts voor mijn huid dus ik had veel vertrouwen in deze producten. In de winkel om advies gevraagd over de producten van Kneipp en gelijk maar een dag en nachtcrème gekocht. Het resultaat was er gelijk. Nadat ik de nachtcrème ’s avonds had aangebracht, werd ik wakker met een zachte huid. Het was een geweldige ervaring.

Blijvend resultaat
Ik was wel gewend dat producten gelijk werkte, maar dat dit vaak van korte duur was. Maar de producten van Kneipp gebruik ik nu al meer dan een half jaar en nog steeds heb ik een zijdezachte huid. Heerlijk om me geen zorgen meer te hoeven maken over mijn huid. Geen gedoe met maskertjes van dit merk en een olie van een ander. Een merk en een productlijn die alles bieden voor mijn huid. Ik geniet nu van een zachte en goed gevoede huid en de dagen van een extreem droge huid zijn nu achter me. Ik kan iedereen met een droge huid de natuurlijke producten van Kneipp aanraden. Perfect voor een zachte huid en hebben heerlijke geuren.

Kneipp