16 april 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

hielspoor

Hoe kun je snel hielspoor verhelpen?

Zelf heb ik sinds een aantal dagen onwijs veel last van hielspoor. Hier baal ik zo van aangezien ik volgende week ga starten aan de Nijmeegse vierdaagse. Dit is nou net iets wat ik niet ga opgeven. Oftewel, aan de start verschijnen ga ik zeer zeker doen. Of dat ik het ga uitlopen is nog maar de vraag! Als ik iets kan vinden om de pijnklachten te laten verdwijnen, dan zal ik het zeer zeker uitlopen.

hielspoor

Meerdere mogelijkheden

Allereerst ben ik naar de huisarts geweest. Ik wilde namelijk maar al te graag de reden weten van de klachten in de voeten. Hij vertelde mij al vrij snel dat ik last heb van hielspoor en dat er diverse methodes zijn om van deze klachten af te komen. Zelf kon ik ervoor kiezen om zooltjes aan te schaffen. Met deze zooltjes ondersteun jij als het ware jouw lichaam. Hierdoor komt jouw lichaam weer terug in balans, wel zo prettig als je bijna aan de tocht van de wereld gaat beginnen toch?

hielspoor

Shockwave therapie schijnt ook te werken

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Hier vind je de juiste tips en informatie wat je tegen deze klachten kunt doen. Dit bedrijf verkoopt de zooltjes die ik bedoel. Een goede werking op het lichaam en hiermee durf ik vast en zeker de Nijmeegse vierdaagse te lopen!