25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

E learning maken

Heb jij al wel eens gehoord van E learning? Het is het leren van de toekomst. Het wordt de afgelopen paar jaren steeds bekender en gewoner dus waarom zou jij het niet proberen? Met een goed E learning design zijn er veel meer verschillende effecten mogelijk. Maar het is natuurlijk erg logisch dat je wel een goed programma nodig hebt om online te kunnen leren. E learning maken is meestal niet iets wat bedrijven en/of de overheid zelf doet. Logisch want er komt best wel wat techniek bij aan te pas. Wanneer je het helemaal of half uitbesteed aan andere bedrijven wordt je eigenlijk ervan verzekerd dat je een zo perfect mogelijk eindresultaat krijgt. en dat is dan toch het belangrijkst.

Persoonlijke ervaring met E learning

Zelf heb ik E learning een tijdje geleden aangeschaft. Ik ben er super tevreden mee. Het is een erg fijn programma waar ik veel van heb geleerd. Dankzij dit programma kan ik mij eindelijk meer verdiepen in online theorie en design. Ik heb verschillende soorten leer software gemaakt en ik moet eerlijk zeggen dat het er heel professioneel uitziet. het programma is ontzettend fijn in gebruik en ook nog eens erg overzichtelijk. Ik heb natuurlijk al een paar testpersonen gevonden die het konden beoordelen en ik heb alleen maar positieve feedback gekregen. Ik ben erg blij dat ik dit programma gevonden heb en zou het ook zeker aanbevelen aan anderen!