15 juni 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Hypnose & hypnotherapie Nijmegen

Op hypnose-praktijk.nl zag ik dat je met hypnose prima kon afvallen. Eerst was ik daar best verbaast over maar na het zien van de video op de website van een mevrouw welke een ‘hypnose-maagring’ kreeg en vervolgens tientallen kilo’s aan gewicht was verloren dacht ik dat wil ik ook. Ik weeg momenteel 134 kilogram en dat is natuurlijk best veel, ik houd dan ook super veel van eten. Hypnose & hypnotherapie in Nijmegen is misschien wel de perfecte oplossing dacht ik. Na een afspraak gemaakt te hebben kon ik al vrij vlot terecht bij de hypnotiseur. Het was een vriendelijke man en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Na een gesprek over mijn wens (een ‘hypnose-maagring’) net als de vrouw uit het filmpje op de website zijn we begonnen. De hypnose verliep erg aangenaam, en de suggestie van een operatie die de hypnotiseur gaf liet me echt een hele ziekenhuis ervaring beleven. Na de sessie hebben we afgesproken dat ik mijn gewicht zou bijhouden en na ongeveer een maand en twee weken terug zal komen voor een vervolg sessie.

Al 4,5 kilo kwijt

Dankzij de hypnose sessie van hypnose & hypnotherapie in Nijmegen ben ik inmiddels al 4,5 kilo kwijtgeraakt. Telkens als ik eet heb ik het idee dat ik eigenlijk wel genoeg gegeten heb terwijl ik hiervoor super veel at. Toen ik erheen ging was ik niet zo zeker dat het ook echt zou gaan werken maar het resultaat mag er zijn. Ik moest laats al een nieuw broek gaan kopen omdat de broek die ik altijd droeg al te groot was. Echt een hele bijzondere en vooral effectieve ervaring dus welke ik heb opgedaan bij de hypnotiseur. Als je zelf net als ik te zwaar bent dan is dit echt een aanrader. Veel gemakkelijker dan een dieet en minstens zo effectief, de ‘hypnose-maagring’.