25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

fysiozandt

Nieuwe praktijk

Heb je klachten of pijn tijdens het bewegen of is het zo erg dat je bepaalde bewegingen niet meer kunt maken? Dan wordt het tijd om Fysio ’t Zandt langs te komen voor een eventuele behandeling. Omdat de praktijk is gevestigd binnen Healthclub pluk je van beiden praktijken de vruchten, bewegen en behandelen om zo lang mogelijk klachtenvrij te blijven. De aanpak is gericht op de lange termijn, door een goede manier van bewegen blijf je in de toekomst ook klachtenvrij tijdens het bewegen of belasten van je gewrichten. Wanneer je klachten hebt kun je eenvoudig even binnenlopen tijdens het inloopspreekuur.

Fysio 't Zandt

Iedereen heeft wel eens klachten

Er zijn weinig mensen die nooit klachten hebben, pijn in de knie, de elleboog, rug, arm, schouder of op een andere plaats. Is het een onschuldige klacht dan zal de pijn uit zichzelf weer weg gaan. Wanneer er meer aan de hand is, of de pijn houd langer aan dan is dit een signaal. Worden de klachten nog erger of doe je er niets aan, dan zal je bepaalde bewegingen niet meer kunnen maken en beperkt zijn. Het is het beste om direct actie te ondernemen zodra je klachten voelt of merkt. Hoe eerder je erbij bent hoe sneller je weer goed kunt bewegen.

Persoonlijk behandelplan

Heb je een afspraak gemaakt dan wordt er direct onderzocht wat de klacht precies is en waar de bron van de klacht ligt. Wanneer dit is gevonden zal er een plan worden gemaakt om je snel van je klachten af te helpen. Door op de goede manier te bewegen beperk je pijnklachten tot een minimum. Veel klachten of pijn in de gewrichten komt door verkeerd belasten of bewegen. Onderneem je geen actie dan ga je alleen maar beperken met het bewegen, tot je er niet meer onderuit kunt om er naar te laten kijken en een behandeling op te starten.