25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Nitril handschoenen koop je bij deboerdental.nl!

Het kopen van nitril handschoenen koop je het beste bij deboerdental.nl! Onze nitril handschoenen zijn ideale wegwerphandschoenen die u naar gebruik direct kunt weggooien. Onze handschoenen zorgen voor een bescherming van uw huid tegen bacteriën.

Onze nitril handschoenen zijn geschikt voor bijvoorbeeld een practicum of voor bescherming. Wij vinden het belangrijk dat uw huid ten alle tijden beschermd is tegen bacteriën. Met onze handschoenen bent u verzekerd van bescherming tegen bacteriën in momenten waar je te maken krijgt met onhygiënische situaties. Koop daarom bij uw nitril handschoenen bij deboerdental.nl!

Nitril Handschoenen zorgt voor bescherming!

Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met veel draagcomfort en een fijne pasvorm. De handschoenen hebben een prima tastgevoel door geruwde vingertoppen. De nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Ze zijn latex- en poedervrij en daarom geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Nitril handschoenen zijn dikker dan soft nitril handschoenen. Ook zijn ze sterker en bieden een betere weerstand dan vinyl handschoenen. U heeft de keus uit de kleuren blauw en zwart. De standaard verpakking bestaat hierbij uit 1000 stuks.

Wij willen het beste voor de klant!

De klant hebben wij hoog in het vaandel zitten en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen met onze producten. Het is ons keer op keer gelukt om de klant tevreden te stellen met onze producten. Wij willen de klant het beste aanbieden. Daarom vragen wij voor onze producten scherpe prijzen waardoor iedereen bij ons terecht kan!