25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Stoppen met roken acupunctuur

Stoppen met roken acupunctuur

Stoppen met roken acupunctuur is een echte aanrader. Vaak proberen mensen met de meest uiteenlopende middelen van deze slechte gewoonte af te komen. Vooral rond de jaarwisseling besluiten veel mensen om deze nare gewoonte af te leren. Vol goede moed beginnen zij meteen met het stoppen. De meesten houden dit niet vol en zijn binnen een week alweer volledig aan het roken. Een paar uitzonderingen blijven wel van de sigaret af, maar die kan je bijna op één hand tellen. 

Mijn voornemens het afgelopen jaar waren ook om te stoppen met deze slechte gewoonte. Voor mij was het echt een gewoonte geworden, omdat ik vaak, zonder dat ik er zelf erg in had een sigaret op stak. Stoppen met roken acupunctuur

Stoppen met roken acupunctuur heeft mij zeer goed geholpen

Helaas was mijn poging om geen enkele sigaret meer aan te raken ook van korte duur. Binnen een paar dagen kon ik het al niet meer volhouden en ben weer begonnen. Best wel jammer, want ik wilde hier graag vanaf komen. Op een verjaardag kwam dit ter sprake en daar hoorde ik iemand praten over de Acupunctuur Rijnmond. Door middel van het plaatsen van kleine naaldjes was deze persoon helemaal van het roken af. Hier wilde ik meer over weten en heb hier de volgende dag meteen een afspraak gemaakt.

Na een gesprek is de behandeling begonnen. Meerder naaldjes werden in mijn lichaam gestoken en ook ééntje in mijn oor. Deze is een week blijven zitten. Deze behandeling heeft mij bijzonder goed geholpen, want ik ben nu inmiddels al ruim een jaar rookvrijStoppen met roken acupunctuur