25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

fysiotherapie veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal hielp mij van mijn klachten af

Dankzij Fysiotherapie Veenendaal ben ik snel van mijn klachten af gekomen. Ik had namelijk al een tijdje last van mijn rug, de pijn bleef steeds sluimerend aanwezig. De ene keer had ik er meer last van dan de andere keer, maar de pijn bleef. Mijn vader gaf mij toen de tip om eens naar een fysiotherapeut te gaan, daar weten ze wellicht waar de pijn vandaan komt en kunnen mij een gerichte behandeling geven.

Fysiotherapie De Ellekoot

fysiotherapie veenendaalIk ben woonachtig in Veenendaal, dus ik zocht ook naar Fysiotherapie in Veenendaal. Ik kon er meerdere vinden in mijn omgeving, maar ik had inmiddels goede verhalen gehoord over Fysiotherapie De Ellekoot. Ik besloot dus om deze als eerste te contacteren. Fysiotherapie De Ellekoot is gevestigd aan de van Veldekelaan 3 in Veenendaal en is voor mij goed bereikbaar op de fiets. Het is maar een klein stukje fietsen en ik ben er al, dit vind ik fijn. Ik wil liever niet eerst nog heel lang moeten reizen om bij Fysiotherapie te kunnen komen. Als ik een rijbewijs had gehad was het geen probleem geweest, maar deze heb ik helaas niet.

Behandeling afgestemd op het probleemfysiotherapie veenendaal

De eerste kennismaking met deze Fysiotherapie in Veenendaal beviel meteen goed. Ik vertelde over mijn klachten en de fysiotherapeut vroeg door om tot de kern van het probleem te kunnen komen. Na dit eerste gesprek werd er een behandelplan opgesteld, welke bestond uit een behandeling Osteopathie, deze behandeling spreekt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan en dit sprak mij ook wel aan. Na de behandeling was ik snel van mijn klachten af. Ik kan deze fysiotherapiepraktijk dan ook zeker aanraden.