25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

Fibromyalgia

Fibromyalgie Behandeling

Fibromyalgie Behandeling heeft mij bijzonder goed geholpen. Ze noemen dit ook wel een chronisch gegeneraliseerd pijnsyndroom. Hierdoor heb je erg veel pijn in jouw lichaam, alleen waar deze pijn vandaan komt is niet te achterhalen. Het begon als een zeurende pijn in mijn benen, maar naarmate de tijd verstreek werden deze alleen maar erger. Verschillende bezoeken aan artsen leverde niks op. Een echte oorzaak waar de pijn vandaan kwam is niet gevonden, wel kregen deze klachten na een paar maanden een naam: Fibromyalgie.

Fibromyalgia

Medinello geeft een Fibromyalgie behandeling

Medinello heeft team aan zorgprofessionals in dienst. Samen zorgen zij ervoor dat mensen met dit soort klachten geholpen kunnen worden om zo weer een menswaardig bestaan te kunnen hebben. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur is het mogelijk om bepaalde behandelingen en trainingen uit te kunnen voeren.

Door diverse factoren, zowel lichamelijke als ook psychische, kunnen deze klachten ontstaan. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat fibromyalgie geen ontstekingsziekte is en ook niet tot schade in het lichaam kan zorgen. Ook is deze ziekte niet erfelijk. De kenmerken van dit syndroom zijn vermoeidheid, stijfheid en vermoeidheid. Maar ook slecht kunnen slapen, geheugenverlies en concentratieproblemen komen vaak voor.

pijnklachten

Gelukkig heeft Medinello een speciale aanpak voor deze problemen. Zij hebben een behandeling die pijnrevalidatie heet. Hier wordt geleerd om op een andere manier met de pijn om te gaan. Helaas zal het de pijn niet doen verdwijnen, maar er worden handvattengegeven om er beter mee om te kunnen gaan.