25 juli 2024

vnnn.nl

En nog een WordPress site

coaching den haag

Ik ging naar coaching in Den Haag

De laatste tijd heb ik het best heel erg druk op werk waardoor dat mij allemaal een beetje te veel wordt en is mijn relatie stuk gelopen. Omdat ik niet zo goed wist wat ik met mijn leven moest ben ik naar coaching Den Haag geweest voor hulp. Het was fijn om met iemand te kunnen praten die verder niets wist over mij en mijn leven. Zij kon daardoor heel goed advies gegeven wat erg fijn was. Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen omdat een vriendin van mij hier ook eens naar toe is geweest. Zij vond het hele prettige ervaring en daarom raadde zij het erg aan mij aan.

coaching den haag

Verandering in mijn leven

Toen ik voor de aller eerste keer naar coaching in Den Haag ging, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten van het gesprek. Achteraf vond ik het heel fijn om met deze vriendelijke vrouw te hebben gesproken. Zij vertelde mij dat er een paar veranderingen in mijn leven moesten plaatst vinden. Als dat gebeurde dan kon ik ook weer meer gaan genieten. Wij zouden daar samen aan gaan werken in onze volgende afspraken. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.